Fit en Well

vrijdag 28 februari 2014

Gezond afslanken zonder hongergevoel
Begin uw dag met een voedzaam ontbijt. Neem een uitgebalanceerd ontbijt om uw lichaam de nodige energie te geven zodat u zich niet uitgehongerd voelt tegen de middag. Wanneer u zich fysisch of psychisch uitgehongerd voelt is het moeilijk om goede beslissingen te nemen over de porties die u gaat eten of het kiezen van de juiste voeding. In plaats van slecht te eten, moeten we een gezonde eetgewoonte opbouwen.



Calorieën tellen.
Dit is zeer belangrijk. We streven er immers niet naar om minder te eten, maar wel om minder calorierijke voeding te eten. Het heeft geen zin wanneer we weinig eten en ons de ganse dag uitgehongerd voelen. Als je weet hoe je een gezonde calorierijke voeding kunt kiezen, kunt u hiervan veel eten om je lichaam de nodige brandstof te verschaffen zonder uw calorie-inname te overschrijden.

Drank is niet hetzelfde als water.
Drink meer water en vermijd het drinken van gezoete dranken zoals frisdrank. Vaak voelen we ons hongerig omdat ons lichaam uitgedroogd is. Dus drink meer water om uw hongergevoelens te verminderen en uw lichaam gezond te houden.

Voeg een eiwitten toe aan elke maaltijd.
Dit geeft u een voller gevoel voor een lange tijd. Probeer eens noten, mager vlees, bonen, enz...

Eet kleine maaltijden in plaats van 3 grote portie maaltijden.
Dit kan uw energieniveau en bloedsuikerspiegel gedurende de ganse dag in balans houden. He helpt ook om uw stofwisselingsmotor op volle snelheid te laten draaien gedurende de hele dag.

Tips:

Neem een Herbalife Formula 1 shake, eenvoudig te bereiden voor uw ontbijt, samen met het Herbalife Formula 3 proteïne poeder voor een voller gevoel.

Drink 2 tot 3 liter water per dag (verschillend van persoon tot persoon) om uw lichaam te helpen met de stofwisseling en de hydratatie van uw lichaam te stimuleren.

Neem altijd fruit en noten als tussendoortje in plaats van koekjes en chips.

Meer info op www.fitenwell.be. Voor een persoonlijke coach evelyn@fitenwell.be
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten